increase Font
decrease Font
reset Font
page style Back/White
page style White/Back
page style Standard
ΕΣΠΑ 2014-2020

Η Φιλοσοφία μας

Λίγα λόγια για εμάς

Τα τμήματα μας είναι χωρισμένα ηλικιακά για καλύτερη κατανόηση των διδασκόμενων αντικειμένων, ενώ ο αριθμός των παιδιών σε κάθε τμήμα είναι ολιγομελής για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή τους στις θεματικές ενότητες. 

Το Εκπαιδευτικό κέντρο ΑΤΟΜ δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαιδευτικής ρομποτικής τα τελευταία χρόνια όντας πρωτοπόρο για τα δεδομένα της πόλης μας. Με σεβασμό αγάπη και αφοσίωση στα παιδιά παλεύουμε συνεχώς για το καλύτερο, προσφέροντας μια εμπειρία μοναδική καθώς το κέντρο μας είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ εξειδικεεμένο στις επιστήμες stem στο Βόλο.

Τα μαθήματα γίνοντε σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα, ΜΟΝΟ απο εξειδικευμένο προσωπικό.
Στόχος μας είναι τα παιδιά να εξελιχθούν σε όλα τα επίπεδα αντιμετωπίζοντάς το καθένα ξεχωριστά με βάση της δικές του ανάγκες και ικανότητες
Σε μια εποχή που όλα τείνουν να αποξενωθούν εμείς επιμένουμε στη ορθή χρήση της τεχνολογίας ως αρωγό για την ενδυνάμωση της ομαδικότητας και της συλλογικότητας!
Πρώτο και κύριο μέλημα μας, που χωρίς αυτά τίποτα δεν είναι δυνατό είναι τα παιδιά μας..η ομαδάρα μας που σε εκείνα στηρίζουμε το μέλλον μας όλο!

Photo Gallery